Inulst op Perkpolder

Vandaag zijn de letters INULST verhuisd naar Perkpolder. Daar hebben ze een plaatsje gekregen aan de aanrijroute naar Perkpolder. Ongetwijfeld gaat dit de nodige fraaie foto’s opleveren. 

De letters verhuisde al vaker. Dit is de tweede keer dat ze de vestingstad verlaten en vertoeven buiten de binnenstad van Hulst. Graauw had de primeur. Daar stonden de letters sinds 11 maart 2020. Vandaag zijn ze verhuisd naar Perkpolder. De letters staan er tot na de zomerperiode.

#INULST
INULST zag op 1 juni 2018 het levenslicht. Met deze iconische letters schaarde Hulst zich in een rijtje wereldsteden, zoals Berlijn, Amsterdam, Madrid en London. Het kunstwerk is tegelijkertijd een knipoog naar het Hulster dialect. Er overheen kijken kan zeker niet. De letters zijn maar liefst elf meter lang en meer dan menshoog. 
INULST nodigt uit tot interactie; en zeker op sociale media. 
INULST is onderdeel van het project Versterk de Vesting waar de gemeente Hulst zich sterk voor maakt. Het totaalproject Versterk de Vesting werd uitgevoerd met steun van het Europese POP3/LEADER-programma.